2/6 LUKKET
Åben hver aften – middage, man bliver hængende til og samtaler, der snor sig. Sæsonens retter til deling. Family Wine bag baren. En menu, der skifter med stemningen. Afslappet, gavmildt og den rigtige grad af uperfekt.
Kom for maden. Bliv for stemningen. Ingen dresscode. Bare god smag.
02.06
2/6 LUKKET
03.06
BAVETTE STEAK WITH CHIMICURRI TO SHARE SEASONAL VEGETABLES – OUR WAY ENGLISH TRIFLE
04.06
CHICKEN KATSU CURRY SEASONED RICE & PICKLES
05.06
BRAISED PORTOBELLO WITH CANNELINI BEAN MASH & FENNEL SALAD VEGAN
06.06
CRISPY BREADED FISH FRESH NEW POTATOS, PEAS & TARTAR SAUCE
CHOCOLATE MOUSSE, MALDON SALT & OLIVE OIL
07.06
ROASTED ROMAN CABBAGE, CUCUMBER, GREEN CHILI & ANCHOVIES MAYO BAO
CHAÏ-MISU
08.06
LAMB ROGAN JOSH CURRY WITH PILAU RICE & RAITA
MANGO STICKY RICE
09.06
GINGER & SOY MARINATED SALMON SEASONED RICE & SESAME SALAD
10.06
ROBERTA’S MISO BECHAMEL BEEF LASAGNE ZINGY SALAD
11.06
BBQ MARINATED CHICKEN WINGS CRUDITE & DIP
12.06
ASPARAGUS, POACHED EGGS & AIOLI BARLEY & SEEDS
13.06
GRILLED OCTOPUS WITH FENNEL, OLIVES & FRESH ORANGES SALAD
WARM BRIOCHE WITH VANILLA ICE-CREAM
14.06
KOREAN STYLE BEEF SEASONED RICE & HOME MADE KIMCHI
MATCHA-MISU
15.06
ENGLISH CHICKEN SUNDAY ROAST DUCK FAT POTATOS & ROOT VEGETABLES
ENGLISH TRIFLE
16.06
SEASONAL VEGETABLES DONE OUR WAY BARLEY & SEED SALAD (VEGAN)
17.06
BAVETTE STEAK WITH CHIMICURRI TO SHARE SEASONAL VEGETABLES – OUR WAY ENGLISH TRIFLE
18.06
CHICKEN KATSU CURRY SEASONED RICE & PICKLES
19.06
BRAISED PORTOBELLO WITH CANNELINI BEAN MASH & FENNEL SALAD VEGAN
20.06
CRISPY BREADED FISH FRESH NEW POTATOS, PEAS & TARTAR SAUCE
CHOCOLATE MOUSSE, MALDON SALT & OLIVE OIL
21.06
ROASTED ROMAN CABBAGE, CUCUMBER, GREEN CHILI & ANCHOVIES MAYO BAO
CHAÏ-MISÙ
22.06
LAMB ROGAN JOSH CURRY WITH PILAU RICE & RAITA
MANGO STICKY RICE
23.06
GINGER & SOY MARINATED SALMON SEASONED RICE & SESAME SALAD
24.06
ROBERTA’S MISO BECHAMEL BEEF LASAGNE ZINGY SALAD
25.06
BBQ MARINATED CHICKEN WINGS CRUDITE & DIPS
26.06
ASPARAGUS, POACHED EGGS & AIOLI BARLEY & SEEDS
27.06
GRILLED OCTOPUS WITH FENNEL, OLIVES & FRESH ORANGES SALAD
WARM BRIOCHE WITH VANILLA ICE-CREAM
28.06
KOREAN STYLE BEEF SEASONED RICE & HOME MADE KIMCHI
MATCHA-MISÙ
29.06
ENGLISH CHICKEN SUNDAY ROAST DUCK FAT POTATOS & ROOT VEGETABLES
ENGLISH TRIFLE
ALL DISHES SERVED WITH BREAD & BUTTER
DESSERT ON FRIDAY, SATURDAYS, SUNDAYS
Nyd vores morgenmadsbuffet med pålæg, skiveskåret ost, friskbagt brød og croissanter. Tilføj ingefærshots.
Frisklavede sandwiches og pastasalater – klar til at tage med
Vores berømte rotisserie-kylling:
Hel kylling
½ kylling
Kartofler stegt i kyllingefedt
Hemmelig chilisauce eller dijonnaise
Vegansk daal med sorte bønner, naanbrød og raita
Koreansk pulled pork-burger med gochujang-mayo, yuzu-slaw og pommes frites
Roberta’s miso-lasagne med sprød salat
Tonkotsu-sandwich med sprødstegt svinekød, kewpie-mayo og slaw
Kold nudelsalat med tahin- og misodressing
Pisket smør og saltet surdejsbrød
Pommes frites med hjemmelavet krydderiblanding eller rosmarinsalt
Hemmelig chilisauce eller dijonnaise
Rotisserie-kylling fås også som take-away:
kl. 12.00–15.00 / 16.00–19.00
Uanset om du kommer alene eller med hele flokken – der er plads til dig her.
Book en POD, hvis du vil have lidt privatliv i et delt rum. Snup en BED, hvis du er i socialt humør. Gå efter et ROOM, hvis du vil have plads for dig selv (eller dele med én). Eller tag hele holdet med – vi har også GROUP-muligheder.
Enkelt. Komfortabelt. Gennemtænkt design.
Resten? Det bestemmer du.
Comfort food, genopfundet. Med lidt crunch, krydderi og sjæl.
Fra black bean daal med naan og raita til koreanske pulled pork-burgere med yuzu-slaw og gochujang-mayo – det her er mad med smag i første række.
Der er Robertas miso-lasagne (ja, det fungerer), tonkotsu-sandwiches med svinekød, slaw og Kewpie, og kolde nudelsalater med tahin- og misodressing.
Tilføj surdejsbrød og pisket smør. Pommes med rosmarinsalt eller husets krydderi. Måske en hemmelig sauce eller to.
Det er den slags mad, du får lyst til at spise. Og spise igen.
Møllegade 3a, 8000 Aarhus
info@robertassociety.com
+45 53 60 86 89